Smoking allowed

Texas Bar-B-Q när den är som bäst….

serveras direkt från smoker till tallriken!

 

Du kan servera rökt kött genom smaksättning.

Men du kan också göra det på riktigt - i smoker!

Det tar längre tid men ger dig ett mört och enormt smakrikt resultat.

 

För att det ska bli precis så som vi vill ha det, har vi även byggt smokern själva.

 

Val av ved och eldteknik har vi lärt oss på vägen….

två utbildningsresor till USA senare.

Ska det bli riktigt, så får man göra det själv.

 

Vi sökte de smaker som vi själva älskar men,

eftersom dom inte fanns fick vi blanda ihop kryddor och såser själva.

Plötsligt var allt fulländat!

 

Endast öppet vid större grupper, events

och konferenser.

Vårt hotell och vår restaurang är tillgänglighetsanpassade.

 

Med småländska råvaror skapar vi en SMAK upplevelse i Bar-B-Q anda.

 

Vi har valt att jobba med närproducerade och ekologiska produkter och detta hoppas vi speglar den känsla, kvalité och matupplevelse som vi vill ge er!