Mitt namn är Per Ädel och vill välkomna dig till romprovning på JA Ranch!

Romprovning

Jag har haft drycken rom som min stora passion sedan 2004 och har hållit romprovningar sedan 2007 och min kunskap har jag fått genom de regelbundna resor jag gör till romproducerande länder och de besök på romdestillerier som jag genom åren gjort.

 

Rom är i dag mitt levebröd och gör mellan 120-130 romprovningar per år samt att jag utbildar svenska importörer regelbundet.


Jag jobbar även med olika projekt inom mitt företag Ädel Smak by Per för att hela tiden utveckla mig och hela tiden hitta smakkombinationer.

 

Genom en romprovning provar vi 4 olika sorter av fantastisk kvalitet med olika ursprung och produktionssätt, allt för att man ska förstå vad man dricker och vad man kan titta o känna efter när man dricker denna underbara dryck.

 

Jag går även genom den intressanta historien som finns runt denna dryck för ytterligare öka er kunskap o förståelse så att man lättare kan gå vidare i att själv fördjupa sig i denna dryck.

En provning  varar ca 2 timmar med reservation då det är välkommet att ställa de frågor du har och jag ska göra mitt bästa för att besvara dessa.

 

Det erbjuds tre olika romprovningspaket:

 

  • Romprovning med Per enligt ovan.
    Pris: 525kr/person inkl.moms.
  • Romprovning och en välsmakande BBQ buffé direkt från vår smoker och grill med härliga tillbehör.
    Pris: 845kr/person inkl.moms
  • Romprovning, BBQ buffé och övernattning, del i dubbelrum på vårt designhotell inkl. frukost.
    Pris: 1295kr/person inkl.moms

 

Välkomna!

Linda, Daniel & Per